Güzellikler :)

Ve iştee kursta yaptığımız güzelliklerden kareleeer :) Bu kız kursa gidiyor da hiçbir şey yapmıyor demeyin sonra :) Hoş, bunların birçoğunu evde deneyemedim henüz ama denedikçe onların da resimlerini eklerim artık.. 

Fazlasıyla iştah açıcı görünüyorlar öyle değil mi? ;)




Yorumlar

  1. Vay be kuzenime bak hele :) Ben ki bu tarz işlerle uğraşmayı sevmeyen insan bunları görünce özendim diyebilirim :) Ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  2. Bu güzel paylaşımlarınız için teşekkür ediyor; imkan bulabildiği takdirde yemek kursuna gitmek isteyen birisi olarak, istanbulda ikamet ettiğinizi okuduğumdan, sormak istiyorum: Hangi kurs bu kurs? İsim, adres, internet sitesi, telefon,.. ne olursa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ben teşekkür ederim. Kurs İsmek'in ücretsiz kursu, ben kaydolduğum zaman "pasta,kurabiye,tatlı hazırlama kursu" olarak geçiyordu şimdi "pastacı çırağı" kursu olarak düzenlemişler, zaten sertifikada da pastacı çırağı yazıyor :)) Çengelköy'deki merkeze gitmiştim, haftada 1 gündü. Çok profesyonel bir eğitim verilmiyor ama temel olarak yaş pasta yapımını öğreniyorsunuz ve elinizdeki tarif yelpazesi epey bir genişlemiş oluyor :) Gerisi tamamen sizin hevesinize ve azminize kalıyor.
      İncelemek isterseniz: http://ismek.ibb.gov.tr/ism/branslar3.asp

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorum.

Popüler Yayınlar